GDPR – ochrana osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů – General Data Protection Regulation (dále jen „GDPR“) navazuje na současnou právní úpravu ochrany osobních údajů (směrnice EU 95/46/ES a zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů). Cílem nové úpravy obsažené v GDPR je především sjednotit pravidla ochrany osobních údajů v rámci členských států EU a reagovat na aktuální trendy panující v oblasti zpracování osobních údajů, a tedy i stále se vyvíjející prostředky, které jsou ke zpracování osobních údajů využívány.
Rádi bychom Vás ujistili, že postupujeme v souladu se zákonem a nadále platí princip důvěrnosti. Neshromažďujeme žádné údaje navíc než ty, které nám sami poskytnete, využíváme pouze kontaktní udaje a pracujeme s tím jménem, které při přihlášení na kurzy uvedete (lze se také přihlásil pod pseudonymem). Žádné údaje jsme nikdy nepředávali, nepředáváme a nebudeme předávat třetí straně. Pokud máte jakékoliv dotazy a komentáře, prosím, kontaktujte nás. Také z důvodu nepřetěžování e-maily nebudeme rozesílat tuto informaci každému do e-mailové schránky, ani písemně, ale transparentně informujeme na webových stránkách, které jsou všem dostupné.
Děkujeme za pochopení.

Novinky

NOVĚ možnost přihlásit se na konferenci.
Pozvanka_2016 (1)
Nově možnost absolvovat kurz Relaxačně symbolické terapie 22.-24.4.2016.
Vychází nová publikace o AT:http://obchod.portal.cz/autogenni-trenink-a-autogenni-terapie/
AT kniha

AT_kniha_2016
Autogenní trénink
(AT) podle J.H. Schultze je evropskou, tradiční a nejrozšířenější tréninkovou metodou založenou na relaxaci.
10 důvodu pro AT:

Relaxace, která funguje (výzkumné ověřena účinnost)
•Odborně vedený nácvik
•Pravidelné cvičeni bez závislosti na terapeutovi, místě, čase, pomůckách a zcela zdarma
•Metoda zvládání stresu a snížení úzkostí
•Metoda seberozvojová a sebepoznání
•Metoda harmonizace, zvýšení vnitřního klidu
•Podpora zdravějšího spánku
•Zmírnění až vymizení bolestí
•Větší soustředěnost a výkonnost (studium, práce, sport)
•Podpora zlepšení vztahů (snížení konfliktů a podráždění)
•….(napište nám svoji motivaci ke změně či zlepšení a my se Vám budeme snažit pomoci)

 

 

 

 

 

 

.